Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden den 10. oktober. I Norge markeres dagen i uke 39 til 42.

Mental Helse har siden 2003 koordinert arbeidet med Verdensdagen i Norge på oppdrag fra Helsedirektoratet. Dagen skal øke kunnskap og åpenhet om psykisk helse, og fremme gode levevaner. Målet er å gjøre det like lett å snakke om vår psykiske helse som vår fysiske. Les mer om Verdensdagen for psykisk helse her!

Mange av Vestfoldbibliotekene har tradisjon for å markere dagen, gjerne i samarbeid med andre. Sjekk for eksempel hva som skjer i Sandefjordbibliotekene eller i Tønsberg og Færder bibliotek. Følg også med på arrangementsidene våre for en totaloversikt over det som skjer!

Årets tema er “Spør mer”: Vær oppmerksom. Vise interesse. Spør mer!

plakat noen a snakke med bokmål 724x1024