Sommerles.no er i gang! 🚀

BLI MED PÅ SOMMERENS KULESTE LESEKAMPANJE!

Nå er det bare å melde seg på den digitale lesekampanjen Sommerles.no. Fra 1. juni kan alle 1. – 7.-klassinger være med på Norges kuleste lesekampanje, sammen med barn fra hele Norge.

Sommerles.no har vært en stor suksess gjennom flere år. Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie, og dermed øke lesekompetansen, i en periode der den vanligvis svekkes.

Sommerles er for alle. For hver bok man legger inn, får man XP (poeng) og går opp i level. Man kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller bli lest for – all lesing teller. Og selvsagt har vi premier! Man får digitale trofeer til profilen på nettsiden, og kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

Sommerles.no gjør det gøy å lese! Les mer om kampanjen her.

Spør gjerne oss på bibliotekene om du lurer på noe! =)

“SOMMERLES” – ÅRETS DILLE FOR SKOLEBARN!
Bloggeren «Pappahjerte»

Instagram Bakgrunn