Programmet til Litteraturuka 2018 er ute!

Programmet er sluppet, og du kan se det i sin helhet her! Det anbefales også å følge Litteraturuka på Facebook, for jevnlige drypp fra programmet.

Over 50 arrangementer og nesten 100 aktører er på plass. En lang rekke litterære programposter, opplesninger, foredrag og forestillinger for barn og voksne venter publikum over hele Vestfold. Når Litteraturuka i Vestfold i år går av stabelen for 21. gang, er det den store variasjonen i opplevelser arrangørene er opptatt av. Derfor finner du mange ulike forfattere, bøker og temaer i programmet.

Litteraturuka i Vestfold kan i år blant annet friste med hele tre tidligere vinnere av Nordisk Råds litteraturpris – fra tre land – og en av årets nominerte. Under festivalen blir det utdeling av ytterligere to litterære priser: Vestfolds litteraturpris og Riksmålsforbundets litteraturpris.

Vestfold fylkeskommune drifter Litteraturuka i Vestfold, med Vestfold fylkesbibliotek som teknisk og kunstnerisk tilrettelegger. De fleste av arrangementene finner sted i, og arrangeres i tett samarbeid med, Vestfoldbibliotekene. Mange av arrangementene er gratis. Les mer på Litteraturukas nettsider.

Bilde av forfatteren sammen med tegning av en mann i en sofa. Foto: Niklas Lello. Tegning/Foto.
Barnebokbad med Lars Joachim Grimstad, finner du i årets program. Foto: Niklas Lello.