Kimen Litteraturfestival 2020

Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk festivalen nytt navn og har nå Bølgen som sin hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Torsdag 15. oktober arrangeres kick-off på Bølgen i Larvik, med Jørn Lier Horst, Helga Flatland og Sussanne Lundeng Trio!

Mer informasjon om Kickoff for Kimen Litteraturfestival og påmelding her!

Kimen Litteraturfestival går av stabelen i uke 45, og er arvtakeren til den tradisjonsrike Litteraturuka i Vestfold. Torsdagens kickoff skal gi en forsmak på hva publikum har i vente når fylkets nye litteraturfestival arrangeres 4. – 8. november.

Det er ikke tilfeldig at kickoff arrangeres nettopp i Bølgen kulturhus, da tyngdepunktet for den nye litteraturfestivalen vil være Larvik, med nettopp Bølgen som hovedarena. I tillegg vil både Sliperiet og Mikrobryggeriet tas i bruk som arenaer.
Litteraturfestivalen vil ikke, etter fylkessammenslåingen, være tilstede i alle fylkets kommuner, men det vil bli satelittarrangementer i Tokke, Vest-Telemark, Porsgrunn, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik.

Det er Vestfold og Telemark fylkeskommune som arrangerer Kimen Litteraturfestival.

Følg med! Det spennende programmet kommer snart!

 

 

KIMEN Cmyk med 2020
Translate »