Kimen Litteraturfestival 2020 avlyst

OBS!
Kimen litteraturfestival blir ikke gjennomført som planlagt neste uke på grunn av smittesituasjonen i flere av byene i Vestfold og Telemark.

 

 

 

Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk festivalen nytt navn og har nå Bølgen som sin hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Kimen Litteraturfestival går av stabelen i uke 45, og er arvtakeren til den tradisjonsrike Litteraturuka i Vestfold. Torsdagens kickoff skal gi en forsmak på hva publikum har i vente når fylkets nye litteraturfestival arrangeres 4. – 8. november.

Det er ikke tilfeldig at kickoff arrangeres nettopp i Bølgen kulturhus, da tyngdepunktet for den nye litteraturfestivalen vil være Larvik, med nettopp Bølgen som hovedarena. I tillegg vil både Sliperiet og Mikrobryggeriet tas i bruk som arenaer.
Litteraturfestivalen vil ikke, etter fylkessammenslåingen, være tilstede i alle fylkets kommuner, men det vil bli satelittarrangementer i Tokke, Vest-Telemark, Porsgrunn, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik.

Det er Vestfold og Telemark fylkeskommune som arrangerer Kimen Litteraturfestival.

 

 

KIMEN Cmyk med 2020
Translate »