God sommer! ☀️

I sommer anbefaler vi deg å følge med på endringer i åpningstidene hos ditt lokale bibliotek. Flere av Vestfolds biblioteker har egne sommer-åpningstider, men det kan også være endringer i forbindelse med smittevernhensyn.

Vi har fått en ny løsning for visning av åpningstider – Du finner nå dagens åpningstider, til alle bibliotekene, lett tilgjengelig på fellessiden vår 😊

Synes du det er upraktisk å ta med deg bøker når du skal på ferie? Eller ønsker du å begrense besøkene av smittevernhensyn?
Vi tilbyr gode digitale alternativer når det gjelder både bøker, lydbøker, film, aviser og tidsskrifter!

Hjemme ferie. Foto: Sabine, Unsplash. Katt og bok i seng med sol-lys. Foto.
Hjemme-ferie er ikke det verste 😊

BookBites

På denne appen kan du låne e-bøker/lydbøker for alle aldere. Du kan blant annet tilpasse tekststørrelse og markere tekst. Bøker blir automatisk innlevert ved forfall, men det er også mulig å levere før forfallsdato. Bøkene kan leses eller lyttes til uten tilgang til nett (offline). Denne sommeren er kanskje utvalget ekstra godt, da vi har prioritert å kjøpe inn masse nytt, mens bibliotekene holdt stengt. PS! Du finner også barnebøker for de som sluker mange i forbindelse med Sommerles-kampanjen ツ

Mer informasjon for å komme i gang med BookBites finner du her

PressReader

Via bibliotekets nettverk kan du med denne appen laste ned aviser og tidsskrifter fra hele verden. Og om du ikke kan alle verdens språk, fortvil ikke; utvalget for de nordiske språkene er stort. Du har tilgang til dine nedlastninger i 72 timer, og kan ta med deg og lese dem hvor som helst.

Mer informasjon om PressReader finner du her.

Filmoteket

Med nasjonalt lånekort kan du strømme filmer. Her finner du filmer fra hele verden og for alle aldersgrupper. Se alt fra prisbelønte spillefilmer til dokumentarer og tegnefilmer. Filmen har du i 48 timer, og kan sees når som helst, hvor som helst. Hva med å la barna kose seg med Detektivbyrå nr. 2 på skjermen?

Mer informasjon for å komme i gang med Filmoteket finner du her.

Bokhylla.no

Denne nettsiden er utviklet av Nasjonalbiblioteket. Her finner du mer enn 200 000 bøker, fra 1900-tallet til 2000. Siden krever ikke at du logger deg inn, og den er også tilrettelagt for mobil og nettbrett.

Mer informasjon for å komme i gang med Bokhylla finner du her.

Translate »