Data detox-kampanje i Vestfoldbibliotekene

Uke 43, 21.-26. oktober, er det Data detox-kampanje i Vestfoldbibliotekene!

Det innebærer at du får hjelp til å rydde i ditt digitale liv og få kontroll på dine digitale spor på nett.
Har du installert for mange apper, klikket på «Jeg godtar» noen ganger for mye og mistet oversikten over hvor mange kontoer du har opprettet? Kanskje har du ikke den kontrollen som du ønsker overditt digitale jeg?

Denne uken møter du Data detox-baristaer i Data detox-barer rundt omkring i fylkets biblioteker, hvor du får råd om hvordan du kan gjøre en digital opprydding, ta bedre vare på dine personlige opplysninger og få et sunnere digitalt liv. Du kan stille spørsmål og også få med deg ditt eget «Data detox»-kit som hjelper deg på vei!

Sjekk ditt lokale folkebibliotek for mer informasjon om hvilke dager du kan få veiledning.

Konseptet Data Detox er utviklet av Tactical Technology Collective.

Data detox-plakat. Tekst som i artikkel og grafisk logo og fingeravtrykk. Grafikk.