Åpningstider og lesetips til påsken

Vestfoldbibliotekene ønsker alle brukere en riktig god påske!

Plukk med deg en fersk krimbok, en krimserie/film eller noe helt annet i et av bibliotekene før helligdagene setter inn.

Sverger du til krim kan Aslak Nore, som nylig ble tildelt Rivertonprisen, Den gylne revolver, for sin bok «Ulvefellen» være et godt alternativ.
I sin pristale sa juryleder, litteraturprofessor Hans H. Skei, blant annet følgende om krimromanen:
«Ulvefellen er en spionroman av beste merke, velskrevet, godt strukturert, spennende og medrivende. Den skaper autentisitet ved å utnytte store kunnskaper om forholdene under andre verdenskrig, både i Oslo, Berlin og London, og vi får fascinerende innblikk i noe av dynamikken i det tredje rikes krigsmaskineri. Det er ikke lite i en spenningsroman

Håkan Nessers nye Eugen Kallmanns øyne, eller noen av hans øvrige bøker er også å anbefale for den som liker krim av høy kvalitet, eller også romaner som leker med kriminalsjangeren.

Avvikende åpningstider finner du på bibliotekenes egne undersider.

Gule bøker i anledning påske på Sande bibliotek. Foto,
Gul påske hos Sande bibliotek. Foto: Kari Westheim Arntsen