Arkiv for aktuelle saker

Litteraturuka 2017 Programforsidebilde. Grafikk

Programmet for Litteraturuka er klart

Fra 6.-12. november arrangeres Litteraturuka i Vestfold for 20. gang, med hele 70 litteraturarrangementer spredt over hele fylket. Nå er programmet tilgjengelig på nett og i bibliotekene.

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Her kan du søke opp og bestille bøker og få dem sendt til ditt bibliotek.

Filmbib på Mac, mobil, ipad. Foto

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Kazuo Ishiguro. Foto.

Vestfoldbibliotekene gratulerer Kazuo Ishiguro!

Nobelprisen i litteratur for 2017 tildeles den engelske forfatteren Kazuo Ishiguro. Du finner bøkene hans i Vestfoldbibliotekene.

Eldre par med bøker foran peis. Foto

Lesetips i høst!

Leseheftet «Norge leser nordisk» inneholder omtaler av aktuelle nordiske forfattere og bøker. Kanskje du finner en ny favoritt i høst?

Pernilla Slotte Hjermann. Foto.

Sommerles til nye høyder!

Fra Vestfold deltok 4319 barn i år, og det er ny rekord også i kampanjens hjemfylke. Til sammen har barna i Vestfold lest 52263 bøker, og i snitt 1347 sider hver! 😀

Sverdrup Kari. Foto.

Litteraturprisen til Kari Woxholt Sverdrup

Vestfolds Litteraturpris for 2017 tildeles Kari Woxholt Sverdrup (f. 1957) for hennes barne- og ungdomsbøker. Prisen blir delt ut på Litteraturuka i november.
Bøkene hennes finner du i Vestfoldbibliotekene!

Stokke har fått servicetorg

Stokke bibliotek har blitt til Stokke bibliotek og servicetorg!

Teksten Biblioteket. Kunnskapens veiviser. hentet fra filmen med samme navn. Foto.

Kunnskapens veiviser

Film om informasjonskompetanse og kildekritikk i bibliotekene.

Jente med nettbrett. Foto.

eBokBib

Lån ebøker fra bibliotekene i Vestfold med appen eBokBib!