Arkiv for aktuelle saker

Nettbiblioteket. Skjermdump av tjenesten. Foto.

Nettbiblioteket

I Nettbiblioteket kan man søke i eldre bøker, aviser, kart, bilder og tidsskrifter. Sjekk ut inngangen til Nasjonalbibliotekets digitale samling!

tidsskrifter, mobil med PressReader-applikasjon/logo og sukkertøy på bord. Foto.

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

22.juli

Til minne om 22. juli ♡

Det er i dag 9 år siden terrorangrepet i Oslo og på Utøya. Det er skrevet mange vonde, men gode bøker om 22. juli. Vi presenterer noen av dem..

Stephen Hawking og medstudent på sykkel i Cambridge. Foto.

Bibliotekaren anbefaler: For den anglofile 🇬🇧

For den anglofile finnes det mange muligheter til å reise med både film og litteratur!

Facebook Gruppe (Bokmål)

Reis med barnelitteraturen!

Sommerles-boktips! Barnebøker kan være fine å reise rundt i verden med – uansett alder.. Til f.eks. Peru, Egypt eller Italia! 📚

tegneseriebøke. Bokforsider. Grafikk.

Sommerles-boktips: Tegneseriebøker!

Det er veldig populært med bøker i tegneseriesjangeren, og det har kommet mange gode bøker de siste årene i denne stilen..

x Bilde Gutt

Sommerles på øret

Sommerles skal være for alle! Alle kan ha glede av en lydbok. NLB har lest inn årets sommerlesfortelling som lanseres på sommerles.no med ett nytt kapittel hver uke.

Barn leser på benk. Sommer-vær. Foto.

God sommer! ☀️

Vi minner om sommerens avvikende åpningstider – og våre mest aktuelle digitale tjenester i møte med annerledes-sommeren 2020!

Platespiller og plater på smalt skrivebord foran vindu. Foto.

Dypdykk i musikkhistorien 🎶

Tønsberg og Færders musikkformidlingsserie “Dypdykk i musikk-historien” er nå tilgjengelig på nett. Lær om sjangere, artister og oppdater sommerens spillelister!

AstridAsbjorn

Sommerles.no er i gang! 🚀

Bli med på sommerens kuleste lesekampanje! Sommerles.no startet opp 1. juni! 😄

Facebook Reklame (Bokmål). Sommerles. Grafikk.

Snart klar for Sommerles.no! 🚀

Bli med på sommerens kuleste lesekampanje! Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no.

Photo by Dollar Gill on Unsplash. Mann i bibliotek. Foto.

Forsiktig gjenåpning av Vestfoldbibliotekene

Noen av bibliotekene planlegger en forsiktig gjenåpning. Det vil imidlertid variere fra bibliotek til bibliotek hva som gjelder nå i denne perioden..