Arkiv for aktuelle saker

Jente med nettbrett. Foto.

Ny versjon av eBokBib

eBokBib versjon 4.0 ble lansert 15. februar 2018.
Du laster ned den nye versjonen i App Store eller Google play.

Bok og kaffe. Foto. Rawpixel com 191131

Litteratur og inspirasjon til vinterferien

Finn nye favoritter via gode artikler, personlige anbefalinger og anmeldelser!

Uprisen. Logo.

Nominerte til Uprisen 2018

Ungdomsskoleelever har skrevet over 1000 anmeldelser av norske ungdomsromaner utgitt i 2017. Nå er fem titler klare for finalerunden.

Kommuninndeling Vestfold 2020. Kart.

Ny kommunestruktur i Vestfold

Lurer du på hvordan kommunesammenslåingen i Vestfold påvirker bibliotekene og nettsidene våre?

Blå hodetelefoner og bøker. Foto.

Lån gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek er biblioteket for deg som strever med å lese.

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Her kan du søke opp og bestille bøker og få dem sendt til ditt bibliotek.

Litteraturuka 20 år. Logo.

Litteraturuka fyller 20 år!

Vi håper å se deg i Vestfoldbibliotekene, når Litteraturuka arrangeres for 20. gang i Vestfold i uke 45. Åpningsforestillingen finner sted på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek mandag 6. november 🙂

Ingvar Ambjørnsen. Foto

Kunstnerprisen 2017 til Ingvar Ambjørnsen

Den produktive Larvik-forfatteren, med 40 års forfatterskap bak seg, blir tildelt Vestfold fylkeskommunes Kunstnerpris 2017 under Litteraturuka i Vestfold.

Kari Sverdrup. Foto.

Litteraturprisen til Kari Woxholt Sverdrup

Vestfolds Litteraturpris for 2017 tildeles Kari Woxholt Sverdrup (f. 1957) for hennes barne- og ungdomsbøker. Prisen blir delt ut på Litteraturuka i november.
Bøkene hennes finner du i Vestfoldbibliotekene!

Litteraturuka 2017 Programforsidebilde. Grafikk

Programmet for Litteraturuka er klart

Fra 6.-12. november arrangeres Litteraturuka i Vestfold for 20. gang, med hele 70 litteraturarrangementer spredt over hele fylket. Nå er programmet tilgjengelig på nett og i bibliotekene.

Filmbib på Mac, mobil, ipad. Foto

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Kazuo Ishiguro. Foto.

Vestfoldbibliotekene gratulerer Kazuo Ishiguro!

Nobelprisen i litteratur for 2017 tildeles den engelske forfatteren Kazuo Ishiguro. Du finner bøkene hans i Vestfoldbibliotekene.