Arkiv for aktuelle saker

Photo by Sebastian Staines on Unsplash

Påskens åpningstider

Har du husket å låne med deg litt krim til påsken? Trenger du noen dager til på å velge ut lesestoff, kan det være lurt å notere seg når bibliotekene holder stengt fremover.

Bibliofil-applikasjonen. Skjermdump.

Appen Bibliofil i ny drakt!

Biblioteket i lomma med Bibliofil app, nå i ny drakt.

verdensbiblioteket. skjermdump

Verdensbiblioteket er her!

Den 26. mars ble Verdensbiblioteket.no offisielt lansert. Her finner du e-bøker og lydbøker på flere språk, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

bokhylle med bøker.foto

Bokåret 2019 – 500 år med trykte bøker i Norge

Lørdag 19.januar går startskuddet for Bokåret 2019, som markerer 500 år med trykte bøker i Norge. I et helt år feirer vi boka enda mer enn vanlig over hele landet.

Det flerspråklige bibliotek. Logo

Det flerspråklige bibliotek

Visste du at Vestfoldbibliotekene har tilgang til bøker på 69 ulike språk via Det flerspråklige bibliotek?

Ung kvinne med hodetelefoner i byen. Foto

Gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Alle har rett til å lese! NLB låner ut lydbøker gratis til alle som strever med å lese på grunn av funksjonsnedsettelse eller sykdom.

bilde av hender som holder spillkonsoll. Foto

Spill for helsa!

Uke 45 er ikke bare Litteraturuka, men også International Games week

litteraturuka2018 poster.

Nå inntar Litteraturuka Vestfold

Folkebibliotek, kulturhus og andre arenaer i alle deler av Vestfold fylles med litteraturarrangementer av høy kvalitet hele neste uke. Litteraturuka i Vestfold arrangeres for 21. gang fra 5. – 11. november.

-Nye Re bibliotek under bygging. Foto.

Nytt bibliotek i Re våren 2019!

Les om innholdet i det nye flotte biblioteket som bygges på Revetal 🙂

litteraturuka2018 poster.

Programmet til Litteraturuka 2018 er ute!

Med over 50 arrangementer og nesten 100 aktører er det bare å glede deg til Litteraturuka i Vestfold i uke 45!

verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober

Årets tema er «Vær raus», og Vestfoldbibliotekene har tradisjon for å markere dagen med ulike arrangementer.

Person bruker MacBook Pro. Foto. Photo by Fabian Irsara on Unsplash

Digital festival i Vestfoldbibliotekene

Digital festival, også kjent som SeniorSurf-dagen, er et landsdekkende IT-arrangement, som markeres i flere av Vestfoldbibliotekene 20. september.