Arkiv for aktuelle saker

Anna og Otto viser frem to av sine favorittbøker. Foto

Hurra for 100 000 Sommerlesere!

Sommerles.no er blitt en kjempesuksess i hele landet i år!

Photo by Becca Tapert on Unsplash. Foto.

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

film

Se dokumentarer og kortfilmer gratis i sommer!

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil, med nye og forbedrede FilmBib

Facebook reklame NB

Sommerles 2018!

Sommerles.no startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Sjekk ut sommerens kuleste lesekampanje! 🙂

Photo by João Silas on Unsplash

Lesetips fra brukerne våre! 🌹

Bibliotekarene har mange gode tips, men ekstra moro er det med favorittbøkene til brukerne av Vestfoldbibliotekene! 🙂

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Kommuninndeling Vestfold 2020. Kart.

Ny kommunestruktur i Vestfold

Lurer du på hvordan kommunesammenslåingen i Vestfold påvirker bibliotekene og nettsidene våre?

Photo by Diana Măceşanu on Unsplash

Åpningstider og lesetips til påsken

Vestfoldbibliotekene ønsker god påske, og minner samtidig om avvikende åpningstider.

Johannes roth 515158 unsplash. Foto.

Verdens poesidag 21. mars

UNESCO markerer verdens poesidag for å sette søkelys på språklig mangfold, og poesi som et viktig kulturuttrykk.

bibliotekmøte COVERBOKS

Det 76. norske bibliotekmøte

Over 420 deltakere kommer til Sandefjord, når Vestfold er vertsfylke for Norsk bibliotekforenings landsmøte

Bokforside: Marta Breen "60 damer du skulle ha møtt". Foto.

Kvinnedagen 8. mars

Flere av Vestfoldbibliotekene markerer kvinnedagen. Skal du på foredrag eller ønsker du tips til aktuell litteratur?

Leser søker bok jubileumslogo. Foto.

Leser søker bok

Visste du at alle Vestfoldbibliotekene er Bok til alle-bibliotek? Vestfoldbibliotekene samarbeider med Leser søker bok og har gode samlinger med tilrettelagte bøker.