Arkiv for aktuelle saker

Facebook reklame NB

Sommerles 2018!

Sommerles startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Om kort tid starter sommerens kuleste lesekampanje! 🙂

Bølgen kulturhus. Foto: Larvik kommune.

Larvik Poesifestival

Gled deg til blant annet slam-poesi, poesivandring, utstilling, konserter, film og debatt under festivalen i Larvik 8.-10. juni 🙂

Photo by João Silas on Unsplash

Lesetips fra brukerne våre! 🌹

Bibliotekarene har mange gode tips, men ekstra moro er det med favorittbøkene til brukerne av Vestfoldbibliotekene! 🙂

Verdens bokdag. Bok og rose. Foto.

Verdens bokdag 23. april

Den internasjonale bokdagen har som formål å skape positiv oppmerksomhet rundt bøker ved å feire bokglede og leselyst. Verdens bokdag markeres i flere av Vestfoldbibliotekene.

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Kommuninndeling Vestfold 2020. Kart.

Ny kommunestruktur i Vestfold

Lurer du på hvordan kommunesammenslåingen i Vestfold påvirker bibliotekene og nettsidene våre?

Photo by Diana Măceşanu on Unsplash

Åpningstider og lesetips til påsken

Vestfoldbibliotekene ønsker god påske, og minner samtidig om avvikende åpningstider.

Johannes roth 515158 unsplash. Foto.

Verdens poesidag 21. mars

UNESCO markerer verdens poesidag for å sette søkelys på språklig mangfold, og poesi som et viktig kulturuttrykk.

bibliotekmøte COVERBOKS

Det 76. norske bibliotekmøte

Over 420 deltakere kommer til Sandefjord, når Vestfold er vertsfylke for Norsk bibliotekforenings landsmøte

Bokforside: Marta Breen "60 damer du skulle ha møtt". Foto.

Kvinnedagen 8. mars

Flere av Vestfoldbibliotekene markerer kvinnedagen. Skal du på foredrag eller ønsker du tips til aktuell litteratur?

Leser søker bok jubileumslogo. Foto.

Leser søker bok

Visste du at alle Vestfoldbibliotekene er Bok til alle-bibliotek? Vestfoldbibliotekene samarbeider med Leser søker bok og har gode samlinger med tilrettelagte bøker.

Jente med nettbrett. Foto.

Ny versjon av eBokBib

eBokBib versjon 4.0 ble lansert 15. februar 2018.
Du laster ned den nye versjonen i App Store eller Google play.