Arkiv for aktuelle saker

x Bilde Gutt

Sommerles på øret

Sommerles skal være for alle! Alle kan ha glede av en lydbok. NLB har lest inn årets sommerlesfortelling som lanseres på sommerles.no med ett nytt kapittel hver uke.

Barn leser på benk. Sommer-vær. Foto.

God sommer! ☀️

Vi minner om sommerens avvikende åpningstider – og våre mest aktuelle digitale tjenester i møte med annerledes-sommeren 2020!

Platespiller og plater på smalt skrivebord foran vindu. Foto.

Dypdykk i musikkhistorien 🎶

Tønsberg og Færders musikkformidlingsserie “Dypdykk i musikk-historien” er nå tilgjengelig på nett. Lær om sjangere, artister og oppdater sommerens spillelister!

AstridAsbjorn

Sommerles.no er i gang! 🚀

Bli med på sommerens kuleste lesekampanje! Sommerles.no startet opp 1. juni! 😄

Facebook Reklame (Bokmål). Sommerles. Grafikk.

Snart klar for Sommerles.no! 🚀

Bli med på sommerens kuleste lesekampanje! Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no.

Photo by Dollar Gill on Unsplash. Mann i bibliotek. Foto.

Forsiktig gjenåpning av Vestfoldbibliotekene

Noen av bibliotekene planlegger en forsiktig gjenåpning. Det vil imidlertid variere fra bibliotek til bibliotek hva som gjelder nå i denne perioden..

boktips

Hipp hipp hurra! Boktips til nasjonaldagen! 🇳🇴

I anledning 17. mai har vi samlet et knippe boktips som alle på ulike vis forteller historier om Norge..

HannaPost. Oldemoren til Lise, med kallenavnet "Hanna Post". Gammelt fotografi. Foto.

Hanna Post – fem ganger jorda rundt

Om slektsforskning, digitale tjenester og Lises oldemor Hanna.

dario achirica Hzz 5N5ocak unsplash

Biblioteksøk åpent for fjernlån!

Biblioteksøk er oppe og går igjen! Tilbyr ditt lokale folkebibliotek henting, skal det nå være mulig å fjernlåne fra andre bibliotek.

annie spratt unsplash. Rød telefonboks med bøker i. Foto.

Bibliotekaren anbefaler: For den anglofile 🇬🇧

For den anglofile finnes det mange muligheter til å reise med både film og litteratur!

Bøker. Foto.

Verdens bokdag 23.april

I dag 23. april er det Verdens bok- og opphavsrettsdag. Vestfoldbibliotekene feirer boken og leselysten alternativt i 2020! 🌹

Familie har kino hjemme i stua med film og popcorn og stemningsfull belysning. Foto.

Bibliotekaren anbefaler: Filmoteket-filmer

Lag kino-stemning hjemme i helgen! 🎥🍭🍬 Vi tipser om noen av Filmotekets mange, gode filmer!