Arkiv for aktuelle saker

Facebook Reklame (Bokmål). Sommerles. Grafikk.

Snart klar for Sommerles.no! 🚀

Bli med på sommerens kuleste lesekampanje! Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no.

Photo by Dollar Gill on Unsplash. Mann i bibliotek. Foto.

Forsiktig gjenåpning av Vestfoldbibliotekene

Noen av bibliotekene planlegger en forsiktig gjenåpning. Det vil imidlertid variere fra bibliotek til bibliotek hva som gjelder nå i denne perioden..

boktips

Hipp hipp hurra! Boktips til nasjonaldagen! 🇳🇴

I anledning 17. mai har vi samlet et knippe boktips som alle på ulike vis forteller historier om Norge..

HannaPost. Oldemoren til Lise, med kallenavnet "Hanna Post". Gammelt fotografi. Foto.

Hanna Post – fem ganger jorda rundt

Om slektsforskning, digitale tjenester og Lises oldemor Hanna.

dario achirica Hzz 5N5ocak unsplash

Biblioteksøk åpent for fjernlån!

Biblioteksøk er oppe og går igjen! Tilbyr ditt lokale folkebibliotek henting, skal det nå være mulig å fjernlåne fra andre bibliotek.

annie spratt unsplash. Rød telefonboks med bøker i. Foto.

Bibliotekaren anbefaler: For den anglofile 🇬🇧

For den anglofile finnes det mange muligheter til å reise med både film og litteratur!

Bøker. Foto.

Verdens bokdag 23.april

I dag 23. april er det Verdens bok- og opphavsrettsdag. Vestfoldbibliotekene feirer boken og leselysten alternativt i 2020! 🌹

Familie har kino hjemme i stua med film og popcorn og stemningsfull belysning. Foto.

Bibliotekaren anbefaler: Filmoteket-filmer

Lag kino-stemning hjemme i helgen! 🎥🍭🍬 Vi tipser om noen av Filmotekets mange, gode filmer!

Logo og grafikk og kvinne som ser på film med øretelefoner og popcorn. Foto.

Filmoteket

Bibliotekene lanserer ny filmtjeneste! Filmoteket skal være et godt og enkelt supplement til de store, internasjonale kommersielle strømmetjenestene.

Påske og e-bøker. Tidsskifter, bibliotekets apper fremme på både iphone og ipad. påskeegg og godteri ligger også på et bord. Foto.

God hjemme- og lese-påske!

Påsken blir ikke helt slik vi er vant til, men man kan i hvert fall kose seg hjemme med en god bok! ツ

NRK Bok. Logo/Grafikk. Fargerike bøker. Grafikk.

Podkast-tips

Interessante podkaster om litteratur som kan inspirere til leselyst.

priscilla du preez, unsplash. Hender holder en telefon. Foto.

Styrket digitalt bibliotektilbud

Alle landets bibliotek er stengt. Regjeringen og Nasjonalbiblioteket setter inn ekstraordinære tiltak for å gi innbyggerne et best mulig digitalt tilbud.