Arkiv for aktuelle saker

-Nye Re bibliotek under bygging. Foto.

Nytt bibliotek i Re våren 2019!

Les om innholdet i det nye flotte biblioteket som bygges på Revetal 🙂

litteraturuka2018 700x400px

Programmet til Litteraturuka 2018 er ute!

Med over 50 arrangementer og nesten 100 aktører er det bare å glede deg til Litteraturuka i Vestfold i uke 45!

verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober

Årets tema er «Vær raus», og Vestfoldbibliotekene har tradisjon for å markere dagen med ulike arrangementer.

Person bruker MacBook Pro. Foto. Photo by Fabian Irsara on Unsplash

Digital festival i Vestfoldbibliotekene

Digital festival, også kjent som SeniorSurf-dagen, er et landsdekkende IT-arrangement, som markeres i flere av Vestfoldbibliotekene 20. september.

Nasjonal bibliotekdag. Logo. Grafikk.

Nasjonal bibliotekdag 1. september

For fjerde år på rad ble Nasjonal bibliotekdag feiret 1. september. Se filmen vi lagde for anledningen, og les om hva vi i Vestfoldbibliotekene er særlig stolte av!

Tvillingene Anna og Otto leser bøker på biblioteket. Foto.

Hurra for 100 000 Sommerlesere!

Sommerles.no er blitt en kjempesuksess i hele landet i år!

Photo by Becca Tapert on Unsplash. Foto.

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

film

Se dokumentarer og kortfilmer gratis!

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil, med nye og forbedrede FilmBib

Facebook reklame NB

Sommerles 2018!

Sommerles.no startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Sjekk ut sommerens kuleste lesekampanje! 🙂

Photo by João Silas on Unsplash

Lesetips fra brukerne våre! 🌹

Bibliotekarene har mange gode tips, men ekstra moro er det med favorittbøkene til brukerne av Vestfoldbibliotekene! 🙂

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Kommuninndeling Vestfold 2020. Kart.

Ny kommunestruktur i Vestfold

Lurer du på hvordan kommunesammenslåingen i Vestfold påvirker bibliotekene og nettsidene våre?